Sedelboxar

VPSK - Sedelbox med nyckellåsning

Säker förvaring av sedlar under disk. Sedelboxen är tillverkad av stålplåt, vilket möjliggör säker förvaring av upp till 350 sedlar. Enheten fästs under disk med hjälp av 4 skruvar. Boxen är utrustad med två nyckellås, ett lås för att säkra förvaring av sedlar och ett lås för att säkra enheten till disken.
Genom att använda sig av två lås kan lagringsenheten tas bort separat för tömning i annan lokal.

Vikt 2,4 kilo. Mått i mm (h * b * d): 235 * 105 * 190
PSK Sedelbox med kodlås

Rånskyddsboxar med tidlås, samma rånskyddsteknik som banken använder men är i övrigt helt anpassade till butikens speciella behov och rutiner. Vi har lagt stor vikt vid att våra boxar bli lättjobbade så att investeringen i ökat skydd för personalen även blir lönsam för butiken.

Kodlås utvecklat i samråd med säkerhetsfolk och kassapersonal gör boxen ännu säkrare och mer lättjobbad. Operatörskoden är mycket lätt att ändra och butiken väljer själv om bara en eller flera i personalen ska kunna öppna boxen.

Mått/vikt: 300x120x280 mm, 9 kg
SPC Säkerhetsbox

SPC Säkerhetsbox är en viktig länk i värdehanteringsrutiner med höga krav på effektivitet och säkerhet.

SPC Säkerhetsbox är en underhållsfri svensk produkt som uppfyller höga krav på kvalitet och ekonomi.

SPC Säkerhetsbox tillverkas i flera versioner för olika användarbehov. Exempelvis erbjuder vi luckor med smidiga sedelinkast, system för nyckelfri hantering samt rånskyddsboxar med tidsfördröjd upplåsning. Säkerhetsboxens olika typer av luckor är självblockerande vid angrepp genom ett unikt patenterat system.

SPC Säkerhetsbox är klassad som vapenskåp klass II enligt SSF:s äldre normer.

Specifikation Dimensioner: H 210 B 160 D 400 Vikt: 16 Kg Material: Hölje 4 mm stålplåt, Lucka 6 mm rostfritt stål
Intelligent sedelbox HAICB

Den intelligenta sedelboxen ersätter den traditionella deponeringen av sedlar vid kassan. Den inbyggda sedelläsaren dokumenterar och äkthetsverifierar deponerade sedlar.

En Sedelbox som samlar flera funktioner och arbetsmoment på ett ställe, samtidigt.

Så här kan boxen användas:

1. En eller flera sedlar stoppas in i sedelboxen (en i taget). Processtiden per sedel är under en sekund.

2. Kassören trycker på den gröna knappen och ett kvitto skrivs ut. På kvittot anges deponerat belopp samt tid. Kassören skriver sitt namn på kvittot och lägger det i sin kassalåda.

3. Kassören kan sedan räkna sin kassa utan att sedelboxen behöver öppnas.

4. Chefen kan tömma sedelboxen vid lämpligt tillfälle, när det är säkert och praktiskt, till och med innan kassören räknar sin kassa.