När du behöver en mekanisk verkstad

Ibland kan det finnas behov av att få hjälp med detaljer av en mekanisk verkstad. En sådan är Axido. Läs mer här om dem. Det som de kan göra i sin mekaniska verkstad är bland annat  svarvning, fräsning och kuggfräsning. Deta företag har många års erfarenhet av branschen och kan hjälpa dig med de saker du har behov av. Det är inte fel att vända sig till ett företag med en lång erfarenhet, då de kan ge dig bra och kostnadseffektiva förslag och produkter. De som jobbar på Axido är både ingenjörer och maskinoperatörer som känner till tekniken bakom det som de producerar. Dessutom så kan de ägna sig åt tillverkning även nattetid. 

Många bra tjänster

Hos en mekanisk verkstad som Axido kan du få en del hjälp. Detta företag utför svarvjobb och fräsjobb samt tillverkar kuggar,  De är en modern verkstad och de arbetar med CNC styrda fräs och svarvmaskiner. Mycket av tillverkningen är automatiserad så det går att göra produkter under natten med. 

De material som de kan jobba med är det mesta, men bäst är de på att jobba med ostfria stål, brons- och mässingslegeringar. Hos dem kan du få hjälp med att svarfa material med olika diameter. Du kan även få hjälp med att fräsa material.

Om du vet med dig att du behöver vända dig till en mekanisk verkstad, se då till att besöka Axidos hemsida och se om de kanske är rätt företag för dig.

15 feb 2021

En trygg punkt

 

 

Vad är trygghet för dig? Detta ord, som är så essentiellt för varje persons välbefinnande, kan innebära så väldigt många olika saker för olika människor och i olika sammanhang. Det finns praktiskt trygghet, ekonomisk, känslomässig och psykologisk trygghet; trygghet i hemmet, i skolan och online; och alla har vi så olika behov. Man vill ha en punkt i vardagen där man känner total trygghet, helst av allt ska den finnas i hemmet. Hemmet vill man dela med människor som bryr sig om en och vill en väl och som man trivs tillsammans med. Man vill också känna sig trygg i vetskapen om att ingen kan ta sig in dit oinbjuden.

I den här bloggen talar vi om trygghet; om olika aspekter och perspektiv på detta ord och dess mentala såväl som praktiska innebörd. För vissa är det ett ord associerat med liv och för andra med tristess, men bryter man ner det så vill nog alla innerst inne ha en dos av trygghet i sina liv.