Skapa ditt drömbröllop

Är det så at ni har planer på att gifta er? Det är en trygghet att bli hustru och man, särskilt om det skulle hända den andra något. Om ni funderar på hur ert bröllop ska vara, så finns det en massa alternativ att välja mellan. Det är er dag, ni bestämmer. Ni kan gifta er i kyrkan, i rådhuset, på en strand eller varför inte i Skåne. På www.bröllopskåne.se finns det ett fint ställe att använda er av. Många ställen måste bokas i god tid. Det eftersom det gärna är uppbokat i lång tid förväg. Så se ut den plats, den lokal ni vill ha och kolla tillgängligheten.

Glöm inte att planera

Planeringen av bröllopet är viktigt att göra. Att ha koll på allt i god tid låter er njuta av er dag när den väl kommer. Det är bra att börja planera i god tid, upp till ett år i förväg. Det så att ni hinner med allt som ska göras. En del använder sig av bröllopskoordinator, men ska ni göra allt på egen hand är det bra att ha en checklista. Sätt även en budget på vad det får kosta. Det så att ni vet hur mycket pengar ni kan lägga på de olika sakerna. Det finns många bra sidor på nätet där ni hittar bra tips för att skapa ert drömbröllop och hur ni bäst planerar fram det!

4 feb 2019

En trygg punkt

 

 

Vad är trygghet för dig? Detta ord, som är så essentiellt för varje persons välbefinnande, kan innebära så väldigt många olika saker för olika människor och i olika sammanhang. Det finns praktiskt trygghet, ekonomisk, känslomässig och psykologisk trygghet; trygghet i hemmet, i skolan och online; och alla har vi så olika behov. Man vill ha en punkt i vardagen där man känner total trygghet, helst av allt ska den finnas i hemmet. Hemmet vill man dela med människor som bryr sig om en och vill en väl och som man trivs tillsammans med. Man vill också känna sig trygg i vetskapen om att ingen kan ta sig in dit oinbjuden.

I den här bloggen talar vi om trygghet; om olika aspekter och perspektiv på detta ord och dess mentala såväl som praktiska innebörd. För vissa är det ett ord associerat med liv och för andra med tristess, men bryter man ner det så vill nog alla innerst inne ha en dos av trygghet i sina liv.