Rånskydd

SelectaDNA Spray

”SelectaDNA Spray” är ett nytt och högeffektivt medel framtaget för att avskräcka från rån och inbrott. ”SelectaDNA Spray” använder kriminalteknisk DNA för att sammanlänka gärningsmän med en brottsplats och har visat sig vara ett av de mest effektiva sätten att förebygga rån, inbrott och sk. ”smash-and-grab”- kupper.

Mera info…
ADAPT DoorGuard

Ett dörrlarm som bl a minskar risken för rån där gärningsmannen går in genom öppna dörrar och gömmer sig i butikens bakomutrymmen. Larmet får personalen att arbeta med stängda dörrar.

Mera info…
ADAPT Doorguard-S

Ett dörrlarm som aktiveras manuellt ex.vis innan man öppnar dörren för någon okänd. Om något oförutsett skulle hända kommer ADAPT Doorguard-S att skicka ett tyst larm till larmcentral för överenskommen åtgärd.

Larmet aktiveras automatiskt om ingen återställning sker inom 30 sekunder från knapptryck. Larm kan aktiveras direkt genom kontinuerligt tryck på knappen under 3 sekunder.

Mera info…
SECURITY PAC

En preparerad sedelbunt aktiveras automatiskt när den lämnar butiken eller banken, avger rök och färgar in både rånare och pengar.

Mera info…